Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! Merry Christmas! Békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Adatvédelem

Jelenleg ezt nézi: TutiJóÁltalános oldalak

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT


SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

Név: Papp László (ev)

Székhely, levelezési cím: 2310. Szigetszentmiklós, Kakukkfű utca 15.
Telefonszám: +3620 338 6473
Emai cím: tutijo@tutijo.eu

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-107749/2016

1. Regisztráció

A regisztráció során a Felhasználónak meg kell adni a következő személyes adatokat:

Felhasználónév
Születési dátum
Saját email cím
Jelszó
Számlázási cím
Szállítási cím
Telefonszám

2. Adatkezelés jogalapja és célja

Az adatkezelés alapja a tutijo.hu (továbbiakban webáruház) oldalon található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata, amely tartalmazza a Felhasználó hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek.

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. Ezt a hozzájárulást Felhasználó a webshop használatával, regisztrációval és a kért adatok önkéntes megadásával teszi.

Az adatkezelés célja a webshop szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott adatokat célzottan, kizárólag a megrendelés teljesítése, a házhozszállítás, számlázás, ha feliratkozott a hírlevélre, akkor hírlevél küldés és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

A rögzítésre kerülő adatok célja a statisztika készítés, informatikai rendszer technikai fejlesztése és a Felhasználó jogainak védelme.Szolgáltató Felhasználó személyes adatait más, eltérő célokra nem használja fel, harmadik személynek nem adja ki. Szolgáltató a számára megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok felelősségéért kizárólag Felhasználó felel. Felhasználó email címének megadásakor felelősséget vállal azért, hogy a megadott email címről kizárólag Felhasználó veszi igénybe a szolgáltatást. A megadott email címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az email címet regisztrálta.

3. Adatkezelés időtartama

A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. A regisztráció Felhasználó általi törlésére, valamint Szolgáltató általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) rögzített esetben és módon történhet.

4. Adattovábbítás és feldolgozás

Az személyes adatokat Szolgáltató ill. Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé és harmadik személyek részére nem adják ki.
A külső szereplőknek kiadott személyes adatok kezeléséért (informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az adminisztrációs ügyek) Szolgáltató nem felelős.

A fentieken túl Felhasználó személyes adatainak továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, ill. Felhasználó hozzájárulásával kerülhet sor.

5. Felhasználói jogok

Felhasználó jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt saját, személyes adatairól, továbbá bármikor módosíthatja azokat, illetve kérheti azok törlését a Szolgáltató fent magadott elérhetőségein keresztül.
Felhasználó az Infotv., és a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat Szolgáltató adatkezelési gyakorlatában felmerülő panasza esetén.

Amennyiben Felhasználó a szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adja meg, vagy a webáruház használata során bármely módon kárt okoz, úgy Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Szolgáltató ilyen esetben minden segítséget megad a hatóságnak a jogsértő személy személyazonosságának megállapításáért.

6. E-mail címek felhasználása

Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általa kezelt email címeket jogszerűen használja fel:

Felhasználó azonosítására

megrendelések teljesítésére

kapcsolattartásra szolgáltatás igénybe vételekor

tájékoztató, hírlevél, egyéb reklám küldésére (ha Felhasználó feliratkozott)

egyéb webáruház szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztató üzenetek küldésére, amelyek a webshop biztonságos működését szolgálják - amelyekről nem lehet leiratkozni, de Szolgáltató nem használja reklám céljára.

A regisztráció során megadott email címekre hirleveleket Szolgáltató csak a Felhasználó hozzájárulásával, azaz feliratkozásával küld. Felhasználó bármikor leiratkozhat a hirlevélről, a hirlevél alján elhelyezett link segítségével.

Szolgáltató kötelezettséget vállal az általa kezelt Felhasználó adatainak biztonságáról, megőrzéséről.

Szolgáltató fenntartja a jogot jelen Szabályzat egyoldalú módosítására. A módosítás a weboldalra történő feltöltéssel lép hatályba. Felhasználó a szabályzat hatályba lépése után a szolgáltatás használatával elfogadja a módosítást.


Közzétette: admin

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

read more More Comments/Post Your Own

Facebook Hozzászólások