Oldal Nyomtatás

TutiJó

FAQ's

Jelenleg ezt nézi: TutiJóÁltalános oldalak

Tweet

Hogyant törölhetem a regisztrációmat?

Megrendelő jogosult a regisztrációját bármikor törölni a tutijio@tutijo.eu e-mail címre küldött üzenettel. Szolgáltató a kérelem beérkezését követő 10 munkanapon belül gondoskodik a regisztráció és a regisztráció során megadott személyes adatok törléséről. Megrendelő felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Megrendelő a felelős. Amennyiben a Megrendelő tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.

Megrendelő vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.


Közzétette: admin

Powered by qEngine
Generated in 0.378 second | 12 queries